0186 68 40 11   -    info@kunstgebit-obl.nl - Rembrandtstraat 1B, 3262 HN, Oud-beijerland

Informatie

Bereikbaarheid
U kunt ons vinden aan de Rembrandtstraat 1 b te Oud-Beijerland, dit bevindt zich in het weggetje tussen de sportschool en de autodealer. Indien u ons komt bezoeken kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook stop buslijn 171 bij ons voor de deur (bushalte Maseratilaan). Hierdoor is Buschman Tandtechniek erg makkelijk bereikbaar. Maak een vrijblijvende afspraak en plan uw busreis op www.9292.nl.

Behandelingen
Het zou zo kunnen zijn dat er behandelingen plaatsvinden bij ons op het lab. Deze behandelingen gebeuren geheel conform regels en wetgeving. Momenteel gebeurt dit volgens de verlengde arm constructie in samenwerking met uw tandarts.

Klachten
Heeft u klachten over een behandeling of kosten?
Ga in gesprek met uw behandelaar. Meestal lost dit al veel op. U kunt dan aangeven waarover u ontevreden bent. Indien dit niet helpt kunt u deze klacht nogmaals versturen per e-mail of brief naar de tandarts die vermeldt staat op uw nota of begroting. Voor de tandarts is het bovendien ook belangrijk om te weten dat u een probleem heeft. U kunt dan samen afspraken maken over een oplossing. Indien u hier niet uit kunt u meer informatie vinden hierover op: www.knmt.nl/patienten/klachtenregeling-voor-patienten